Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Kitch'n

Stengt

Matrett i en panne
  • Klikk & hent

Om Kitch'n

Kitch'n, nr. 1 på kjøkkenet. Vi er kjent for gode og innovative varer til kjøkken og mye mer. Vi sørger for ekstra god service og fagkunnskap. Stell i stand til fest på kjøkkenet. "Hver dag er en fest", sier ordtaket – og vi er så enige. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt.

Kitch'n ble etablert i 2002 i Norge. Vi har i dag 142 butikker over hele landet. Nettbutikkene i Norge og Sverige gir kundene våre tilgang til et stadig større antall produkter, samt fleksibilitet til å velge mellom å handle i butikk, på nett, klikk og hent eller webordre.

Klikk og hent

Denne butikken tilbyr "klikk og hent". Bestilling skjer via nettbutikken (klikk her). For å bestille en eller flere varer med "klikk og hent", må du først klikke deg inn på selve varen. Når du er inne på varen kan du velge "klikk og hent", og du vil da få en oversikt over hvilke butikker som har varen tilgjengelig.

Når du har valgt butikk (Kitch’n Namsos), kan du fullføre din ordre. Du får en e-post med bekreftelse. Varen betales i butikk når du henter den og må hentes innen 48 timer. Butikken sender en SMS når varen er klar for henting.

"Klikk og hent" kan ikke kombineres med vanlig handel i nettbutikken.

  • Klikk & hent

Beliggenhet

1. etasje

Våre tjenester

Aktuelle tilbud

Aktuelle merkevarer

Alfabetisk filter

Bilder

Smeg vannkoker og brødrister
Smeg vannkoker og brødrister