Apotek 1

Apotek 1 søker farmasøyt

Vi søker en dyktig farmasøyt til 100% stilling (vikariat)

Apotek 1 Namsos tilbyr vikariatstilling for farmasøyt

Apotek 1 skal være apoteket med stor A, og vi er opptatt av å være den apotekkjeden med høyest tillit blant befolkningen. Vi legger vår stolthet i å kunne tilby flere helsetjenester til våre kunder. Vårt mål er å være nr. 1 på kunnskap og gi god rådgivning. Er dette noe du verdsetter og synes høres spennende ut? Har du i tillegg lyst til å bli en del av vår kunnskapsrike gjeng? Ja, da kan det være deg vi ser etter!

Apoteket ligger midt i Namsos Storsenter, i hjertet av Namsos, som ligger ved utløpet av lakseelva Namsen. Byen har 10.000 innbyggere. Apoteket flyttet inn i nåværende lokaler i 2014, og er et apotek som innehar de fleste funksjoner et apoteket kan ha. Vi har et trivelig og godt arbeidsmiljø, med varierte arbeidsoppgaver, fra å hjelpe shoppingkunden i selvvalget og reseptkunden som ønsker veiledning, til å forsyne lokale institusjoner som sykehjem, hjemmesykepleie og ulike bedrifter med legemidler. Vi har mange multidosebrukere og har forsendelser til medisinutsalg og pakkekommisjonærer. Vi tilbyr også tjenester som vaksinasjon, medisinstart og inhalasjonsveiledning.

Vi søker farmasøytstilling i vikariat 100% (1. august 2023-1. august 2024).

Vi har et supert arbeidsmiljø der godt humør er en viktig del av hverdagen. Du blir en del av et stort farmasøytteam, hvor du lett kan utveksle erfaringer og få svar på spørsmål.

Vi hjelper hverandre og lærer av hverandre. Er du engasjert og positiv med sterkt kundefokus, så vil du passe inn hos oss.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i tillegg til en spennende og utfordrende jobb i et selskap med god økonomi og sterk vekst.

Søk i dag!

Vil du vite mer? Ring Anita Fossheim på tlf: 74 22 60 60. Send inn din søknad snarest

HOVEDOPPGAVER:

 • Hovedsakelig kundebehandling i reseptur og selvvalg
 • Bakreseptur i form av resepter, ordre og multidose
 • Forsendelse til flere medisinutsalg og pakkekommisjonærer.
 • Arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil så langt det lar seg gjøre tilpasses søkers ønsker og egnethet

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som reseptar- eller provisorfarmasøyt
 • Gode norskkunnskaper er helt avgjørende for forsvarlig kundebehandling i apotek. Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden.

Personlige egenskaper

 • Vi ønsker oss en engasjert og positiv farmasøyt med sterkt kundefokus
 • Du inspirerer både kunder og kolleger med din positive og proaktive væremåte
 • Ditt positive humør smitter over på kunder og kolleger, og er med på å skape gode verdiskapende kundemøter
 • Du er opptatt av både faglig og personlig utvikling
 • Du er fleksibel og kreativ
 • Du ønsker å tilføre faglig kunnskap og godt humør på arbeidsplassen

ANNEN INFO:

Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Vi har flere enn 450 apotek i hele landet, og hos oss jobber over 4000 dedikerte medarbeidere. Vårt slagord er «Vår kunnskap – din trygghet», og det er noe vi etterlever i hele vår virksomhet. Vi ønsker at alle våre kunder skal få gode råd og veiledning, som bidrar til riktig legemiddelbruk og bedre helse. I Apotek 1 har vi stort faglig fokus på helsetjenestene Medisinstart, Inhalasjonsveiledning og Vaksinasjon. Kompetanse og kvalitet er kjernebegreper for oss. Tilrettelegging av faglig og personlig videreutvikling for alle våre medarbeidere er avgjørende for oss. Våre verdier er pålitelig, frisk, engasjert og nær. Vi er opptatt av at verdiene våre skal prege alle ansatte, alle beslutninger, alle handlinger og alle mål i selskapet. Apotek 1 Gruppen AS eies av Phoenix-gruppen, som har sitt hovedkontor i Tyskland. Servicekontoret vårt, samt distribusjonsenheten, ligger på Lørenskog i Akershus. I tillegg til å være den største apotekkjeden er vi også landets største leverandør av legemidler pakket i multidose, samt legemidler og tjenester til kommunehelsetjenesten. www.apotek1.no

Om stillingen

Stillingstittel
Farmasøyt
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Anita Fossheim
Telefon
74 22 60 60

Søk på stillingen