Telenorbutikken

Vi søker en engasjert selger til Telenorbutikken i Nams

Kickstart karrieren! Vi søker nå en engasjert selger på deltid til Telenorbutikken på Namsos Storsenter! I Telenorbutikken får du muligheten til å opparbeide

Du blir Telenors ansikt utad mot kundene. Du skal selge produktene og tjenestene Telenor tilbyr, løse utfordringer kundene måtte ha og yte god service. I tillegg skal du sørge for at butikken er fresh og fin til enhver tid! Du får selvsagt svært grundig opplæring og det skjer i butikkens åpningstid, digitalt og sammen med andre selgere – med lønn.


EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Du er serviceinnstilt og liker å snakke med nye mennesker. Du er nysgjerrig og flink til å kommunisere, og du finner de gode løsningene gjennom å snakke med kunden. Du er en person som trives med konkurranse, både i team mot andre, og mot deg selv. Avtaler er noe du holder, og du liker å jobbe både selvstendig og i team.

ARBEIDSTID:

Dette er en deltidsstilling på ca. 50 %, og du vil jobbe innenfor Telenorbutikkens åpningstider, som er fra kl. 10:00 til 20:00 på mandag til fredag og fra kl. 10:00 til 18:00 på lørdag. Vi håper at du har mulighet til å jobbe 2-4 ettermiddager i uken + helg, og kanskje litt mer i ferier. Stillingen passer utmerket til deg som ellers har skole/studier!

ANNEN INFO:

Hos oss får du en fast timelønn med bonusordning. Gjør du en god innsats har du muligheter til å tjene gode penger! Du får jobbe med kule produkter og du får møtt mange ulike type mennesker. Du får delta i konkurranser med fine premier. Samtidig får du verdifull arbeidserfaring, med grundig opplæring og i en av Norges mest kjente merkevarer.


Ønsker du å få en god forståelse for salg, teknologi og kundeservice samt skape gode kundeopplevelser hver dag, vil vi anbefale deg å søke!

For å søke på stillingen må du være over 18 år, eller fylle 18 år innen opplæringsperiodens fire første uker. I forbindelse med søknaden må du gi tillatelse til at vi gjennomfører en kredittsjekk.

Ta kontakt med rådgiver Agnes Fyrand-Bakke | agnes@express.no i Express Rekruttering dersom du har spørsmål om stillingen!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om stillingen

Stillingstittel
Deltidsstilling ca. 50%
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Agnes Fyrand-Bakke
Stilling
Rådgiver i Express Rekruttering
E-post
agnes@express.no

Søk på stillingen