Høstforberedelser og antrekk for hele familien

En mann som viser frem helseprodukter og vitaminbjørner til barn
Olav fra Life anbefaler kosttilskuddet Echinaforce og vitaminbjørner til barn.
Waso produkter
CeraVe produkter
1. Hos Skin Tonic er favoritten den nye nattmasken og fuktighetskremen fra Waso Shiseido // 2. Apotek 1: CeraVe er populære hudpleieserie.
To damer på Apotek1 som viser frem produkter
Apotek 1: Kristin og Siri har sine favoritt produkt for høsten.

Trenger du inspirasjon til hvordan du skal kle deg til høstens selskaper? Eller hva som kan være lurt å tenke på når høsten melder sin ankomst?

Her er noen flotte tips til både barn og voksne.

«Prep»

Først litt forberedelser! Vi går inn en kaldere årstid i møte, hvor både temperatur og mindre sol kan gjøre oss mindre opplagte. Det merkes også på hår, hud og negler. Hos Life anbefaler derfor Olav kosttilskuddet Echinaforce. Finnes både i halsspray og som drikke, - styrker immunforsvar og hjelper ved forkjølelsessymtoner.

Til barn kan Olav anbefale Kidz-serien med kosttilskudd vitamin D, Kidz Multi som er supergode, tyggbare vitaminer og Kidz Spore har bringebær og blåbærsmak.

Hos Apotek 1 har de akkurat fått inn den populære hudpleieserien CeraVe. Hud- og rensepleieproduktene fra CeraVe er utviklet av dematologer og passer til alle hudtyper. Serien er parfymefri og egnet for hele familien!

Apotek 1 har produkter og kompetanse for alle aldre og hudtyper.

Kristin sin favoritt er Skin Camilla Pihl BMB Facegel dagkrem. Den er lett og mild mot huden, men oppleves oppfriskende og intensiv likevel. Prisen er heller ingen ting å si på!

Siri sin favoritt er Nuxe Super Serum antialdrings-serum. Serumet gjør huden glattere, jevnere og med fornøyet glød, sier Siri.

Vi går mot kaldere tider og huden trenger litt ekstra fuktighet og pleie. Hos Skin Tonic er favoritten den nye nattmasken og fuktighetskremen fra Waso Shiseido - Kjempefine, gode produkter.

Hva med litt ekstra glød med Sophie Elises nydelige selvbruning i høst? Best i test i VG!

Vil du både ha fuktighet- OG plump i høst? Grande Lips er svaret! En intensiv glansgivende leppebehandling som har plumpende og fuktighetsgivende effekt, både på kort og lang sikt. Inneholder en nærende cocktail av Volulip™️ og Hyaluronsyre!

Sko på utstilling
To par sko på utstilling
Skoringen har masse sko å velge mellom til høsten.
Dame som viser frem sko
Finn årets høstmote på sko hos Skoringen.

Boots, boots, boots

Hos Skoringen er høstens desidert hotteste trend til dame boots, både lange, halvlange og korte. Chunky såle og vanlig såle. I skoverden er det naturlige farger som gjelder i år: jord, lys beige/offwhite, mosegrønn og brun. Svart er alltid en klassiker.

Til herre går det også mye i brunt og grønt, i tillegg til det svarte. Sneakers med litt kraftig såle og korte skoletter / boots er definitivt i vinden. Chunky boots til gutta også, sier Lise hos Skoringen.

Til barn (jente) har vi også boots og snøreskoletter, men på denne årstiden er det Gore-Tex sko vi selger mest av. Både til gutt og jente, lave og litt høye modeller.

Veske og boots i samme farge
City Bag: Høstens vesketrender er litt de samme som på sko - Natur og jordfarger
Briller på utstilling
Tom Ford briller
C-Optikk har fått høsten moter inn i butikken.

Matte naturfarger

Høstens vesketrender er litt de samme som på sko - Natur og jordfarger. Alle størrelser, fra mobilvesker til store shoppere. Flettemønster på vesken er en trend som kom i vår og som fortsetter i høst, sier Merete på Citybag.

Hos C-Optikk er høstens nyheter fra Tom Ford til damer blant annet stilrene metallbriller i gull og sort.

Vendela kommer i høst med kule, mørke briller, samt duse jordfarger gjerne i kombinasjon med metallstenger. Fra Vendela har det også kommet en del lette metallbriller i fine, gyldne farger med matte nyanser.

Sist, men ikke minst gjør frakken et comeback denne høsten. Kule frakker i naturfarger får du hos Jack & Jones.

Bodyer til barn i kopper, mønster og rosa farger
Bodyer til barn i blå, hvit med mønster og grønn farger
Best Kids: Finn høstens søteste klær til barn hos oss.
Paw patrol produkt
Ringo: Paw Patrol og "Happy Nappers" er populære varer.

Høstens morsomheter til barna

Høstens søteste klær og nyheter til baby får du hos Best Kids. Ullbodyer til baby fra Name It. Størrelse 50 – 80. Finnes også med matchene bukser. SUPERSØTT!

Høstens bestselger hos Ringo er Paw Patrol hvor det akkurat har kommet ny kinofilm.

Siste nytt hos Ringo er «Happy Nappers» – en stor søt squishy pute som åpner seg til å bli en myk sovepose. Finnes i flere forskjellige dyrekarikaturer som for eksempel enhjørning, hai og husky.