Høstforberedelser og antrekk for hele familien

En mann som viser frem helseprodukter og vitaminbjørner til barn
Olav fra Life anbefaler kosttilskuddet Echinaforce og vitaminbjørner til barn.
Waso produkter
CeraVe produkter
1. Hos Skin Tonic er favoritten den nye nattmasken og fuktighetskremen fra Waso Shiseido // 2. Apotek 1: CeraVe er populære hudpleieserie.
To damer på Apotek1 som viser frem produkter
Apotek 1: Kristin og Siri har sine favoritt produkt for høsten.

Trenger du inspirasjon til hvordan du skal kle deg til høstens selskaper? Eller hva som kan være lurt å tenke på når høsten melder sin ankomst?

Her er noen flotte tips til både barn og voksne.

«Prep»

Først litt forberedelser! Vi går inn en kaldere årstid i møte, hvor både temperatur og mindre sol kan gjøre oss mindre opplagte. Det merkes også på hår, hud og negler. Hos Life anbefaler derfor Olav kosttilskuddet Echinaforce. Finnes både i halsspray og som drikke, - styrker immunforsvar og hjelper ved forkjølelsessymtoner.

Til barn kan Olav anbefale Kidz-serien med kosttilskudd vitamin D, Kidz Multi som er supergode, tyggbare vitaminer og Kidz Spore har bringebær og blåbærsmak.

Hos Apotek 1 har de akkurat fått inn den populære hudpleieserien CeraVe. Hud- og rensepleieproduktene fra CeraVe er utviklet av dematologer og passer til alle hudtyper. Serien er parfymefri og egnet for hele familien!

Apotek 1 har produkter og kompetanse for alle aldre og hudtyper.

Kristin sin favoritt er Skin Camilla Pihl BMB Facegel dagkrem. Den er lett og mild mot huden, men oppleves oppfriskende og intensiv likevel. Prisen er heller ingen ting å si på!

Siri sin favoritt er Nuxe Super Serum antialdrings-serum. Serumet gjør huden glattere, jevnere og med fornøyet glød, sier Siri.

Vi går mot kaldere tider og huden trenger litt ekstra fuktighet og pleie. Hos Skin Tonic er favoritten den nye nattmasken og fuktighetskremen fra Waso Shiseido - Kjempefine, gode produkter.

Hva med litt ekstra glød med Sophie Elises nydelige selvbruning i høst? Best i test i VG!

Vil du både ha fuktighet- OG plump i høst? Grande Lips er svaret! En intensiv glansgivende leppebehandling som har plumpende og fuktighetsgivende effekt, både på kort og lang sikt. Inneholder en nærende cocktail av Volulip™️ og Hyaluronsyre!