Tips til høstmiddagen

Tildekket bord
1. Feel: Service med gulldetalj er flott til borddekking // 2. Kines Corner: Rustikk er fremdeles favoritten som å bruke fjøler til servering.
Blomsterbuket
Floriss: Buketter kan være flotte til bordpynt!
Bordkort
Innbydelsekort
Ark: Hvorfor ikke gå litt ekstra og ha bordkort og sende innbydelser til høstmiddagen.

Trenger du tips til hvordan du kan dekke høstbordet eller inspirasjon til hva du skal servere gjestene dine? Her er noen flotte tips fra våre butikker.

Borddekking

Høst betyr innekos, tente lys, gode middager og ikke minst tid med gode venner og familie. Nå som vi endelig kan omgås litt flere igjen, er det så hyggelig å invitere til middag og gjøre det skikkelig «høstkoselig». Derfor kan det være gøy å gjøre noe ekstra ut av borddekkingen.

Skal du invitere til en hyggelig og etterlengtet høstmiddag, er et generelt tips til borddekkingen å gå for én fargeskala. For eksempel grønt, i kombinasjon med hvitt, sort og gull.

Hos Feel er Burgunder tekstiler et must denne høsten. Hva med å velge en fargeskala med burgunder, i kombinasjon med tre, sort og gull?

Det rustikke er fremdeles en favoritt, og trefjøler til servering og pynt er et must denne høsten!

- Høstens bordpynt består av små enheter over hele bordet. I bryllup ser man den samme trenden. Bruden skal ha en veldig «tilfeldig bukett». Nesten som hun har plukket den opp i grøftekanten på tur til kirka! Sier Hilde på Floriss.

Hvis du vil gjøre ekstra stas på gjestene dine, går det an å sende ut en invitasjon i forkant eller pynte bordet med dekorative bordkort. Ark Namsos har også den populære serien Norgesglasset hvor du får telysholdere og glass til den perfekte høststemningen.

Til syvende og sist, er det viktigste å dekke et bord du selv vil sitte rundt. Trivsel er det viktigste, og man burde dekke bordet med det i bakhodet. Bruk gjerne noe du har hjemme fra før, prøv å hold deg til én fargeskala i borddekkingen og husk at små detaljer kan gjøre en stor forskjell.